Van woonwens naar droomhuis

3dcase architectenburo schets

➤  De eerste schets

Persoonlijke aandacht, creativiteit, zorgvuldigheid en kwaliteit. U bent als klant belangrijk, als het gaat om het bouwen of verbouwen van uw droomhuis. Wij begeleiden u graag van uw wens tot de eerste schets en van het ontwerp tot de realisatie.

➤  Invulling

Met u bespreken wij, de stijl/vorm maar ook de inhoud. De materialen, de afwerking,

het lichtplan, keukens kasten en sanitair, het zwembad. Tot in de details via plint en deurvorm tot hang- en sluitwerk en zelfs de tuin maken we, als u dit wenst, samen af.

 

Voor U, kunnen wij het hele traject  uit handen nemen, zodat u alleen maar hoeft te genieten van hoe uw droomhuis vorm krijgt.

3dcase architectenburo deurknop
3dcase architectenburo klassieke villa interieur

➤ 36 jaar ervaring

U wordt ontzorgt, wij regelen de vergunningen, begeleiden het bouwproces. U kunt zich zo volledig verheugen op de nieuwe woonomgeving.

 

Met meer dan 36 jaar bouwkundige- en architectonische ervaring, mag u van ons verwachten dat wij weten, wat er komt kijken bij een gedegen bouw of verbouw. Creativiteit, verantwoord omgaan met de middelen en, heel belangrijk, een uitstekende communicatie met U.

➤  Persoonlijke touch

Bij die persoonlijke touch, zoeken wij de aannemer die er het beste voor geschikt is en die ook kan meedenken. Wij werken dus niet met één bedrijf, maar kiezen steeds, in overleg met u, de juiste deskundigheid voor het realiseren van uw woonwensen.

 

Zo bouwen we in alle facetten aan uw droomhuis. Door het intensieve contact komt u nooit voor verrassingen te staan. Maar wij verrassen u wel graag met een perfecte uitvoering van uw droomhuis.

3dcase architectenburo vier lampen