3dcase-architectenburo-utrecht-interieurarchitect-klassieke-villa-2
3dcase-architectenburo-utrecht-interieurarchitect-klassieke-villa-2

Exclusief ontwerp en realisatie van uw klassieke villa

Eigentijds karakter

Droomt u al langer van een klassieke villa als thuis? Het is dé woning met een zeer eigentijds karakter, dat ondanks de naam “klassiek“ ook modern kan aandoen. Daarom zien we in het Nederlands landschap steeds meer een klassieke woning als populaire keuze onder architecten en bewoners. Wij helpen u bij de zoektocht naar de perfecte klassieke villa.

 

In heel Nederland hebben wij geholpen met de realisatie van vergelijkbare projecten. Van idee, tot concept en complete realisatie. Door ons uitgebreide netwerk van specialisten kunnen wij u op elk punt helpen in het proces. Wilt u een klassieke villa dat volledig is omringd door een tuin of aanbouw? Of heeft u ook behoefte aan een passend interieur? Geen vraag is ons te gek.


Voordelen Klassieke villa

Een uniek uiterlijk, exclusief woongevoel, veel speelse mogelijkheden met lichtinval: met een klassieke villa bent u de eyecatcher van de omgeving! Elke klassieke woning is op geheel eigen wijze vormgegeven. Denk alleen al aan de hoofdentree, gevel, type dakbedekking et cetera. U kunt er ook een moderne twist aangeven, zonder het klassieke gevoel uit het oog te verliezen. Heeft u bijzondere combinaties in gedachten die u graag in een schets uitgewerkt ziet? Wij helpen u met het “beleven” van uw gedroomde nieuwe woning.


Inspiratie voor het interieur

Om u volledig thuis te laten voelen besteden wij ook zeer veel aandacht aan het interieur. Wij leggen vast wat u prettig én mooi vindt. Erna gaan wij aan de slag met verrassende – en passende-  oplossingen. Zo zal uzelf en een ieder ander die binnenkomt altijd een warm “thuiskom-gevoel” krijgen.

Onze ervaring met Klassieke villa’s

Een statige villa, klassiek woonhuis of meer jaren 30 stijl. Wij werken altijd met veel passie en trots voor onze klanten en dat is terug te zien in ons portfolio. Hieronder ziet u een impressie van klassieke villa’s die wij hebben gerealiseerd.

 

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Aan de hand van een vrijblijvende kennismaking worden uw wensen in kaart gebracht. Uw ideeën en onze ervaring wordt samengebracht in een eerste ontwerp. Een kostenindicatie kan ook in deze fase van het project worden aangegeven. Zo heeft u al een goed eerst beeld wat er komt kijken bij de realisatie van een klassieke villa. En een afspraak kan uiteraard ons op kantoor of bij u thuis.

 

Over 3dCASE Architectenburo

✔ Ervaring met ruim 135 gerealiseerde projecten

✔ Persoonlijke aandacht en begeleiding voor de gehele projectduur
✔ Transparant werkwijze
✔ Ervaar het gemak van een interieurarchitect uit uw omgeving.

Van Moodboard naar Woonsfeer”

Afspraak maken? Vul onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Afspraak maken? Vul onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht